Spaghettiavond

Jammer genoeg strooide het coronavirus afgelopen maanden ook bij de Keti’s van Chiro Myin wat roet in het eten, waardoor onze jaarlijkse spaghetti-avond niet is kunnen doorgaan. Om deze traditie toch niet verloren te laten gaan, organiseren we dit jaar een heuse afhaal spaghetti-avond t.v.v. ons chirokamp. Op zaterdag 25 juli voorzien de Keti’s een overheerlijk menu om jullie vingers bij af te likken.


Wat staat er allemaal op de menu?

Om de honger te stillen bieden wij 3 verschillende soorten huisgemaakte spaghetti aan, dit voor een spotprijs van slechts €7.

  • Spaghetti Chiro (Onze beruchte saus waar zelfs de Italianen jaloers op zijn, met zowel vlees als groentjes)
  • Spaghetti Bolognaise (Voor de vleeseters: een saus met extra veel vlees, zonder groentjes)
  • Spaghetti Veggie (Voor de vegetariërs: een saus boordevol verse groentjes)

Voor de zoetebekken onder jullie voorzien wij ook een dessert, voor maar €3 kunnen jullie smullen van de beste chocomousse van ’t land!


Valt er ook iets te drinken?

  • Chiromix €5 voor 0.5l (Deze groene cocktail is reeds jaren een legende in Kalmthout en omstreken, ook dit jaar bereiden we hem weer volgens zijn authentieke recept)
  • Bierpakket €10 (Graag verrassen we jullie met een assortiment van 4 speciaalbieren, die bij elke bierliefhebber gegarandeerd in de smaak zullen vallen)


Waar moet ik mijn pakket afhalen?

Op zaterdag 25 juli tussen 17u en 20u kunnen jullie de bestellingen komen afhalen aan onze chirolokalen (Kapellensteenweg 202). Graag zouden we jullie willen vragen om niet met de auto op het plein te rijden en de aangepaste wandelroutes te volgen voor een veilige ophaling. De betaling gebeurt ter plaatse, dit kan zowel contactloos (via een QR-code) als cash (liefst gepast).


Tot wanneer kan ik inschrijven?

De inschrijvingen sluiten op woensdag 22 juli om 23.59.


Hopelijk zien we jullie massaal verschijnen aan onze drive-in. We willen jullie alvast bedanken voor de steun!


Hygiënische groetjes,

Nele, Nina, Silke, Alicia, Fien, Bette, Mika, Jonas, Robbe, Cedric, Maëté en Robbe