Silke

←Terug naar De Leiding

Hallo allemaal!

Ik ben Silke (rechts op de foto), sommige onder jullie zullen mij misschien kennen onder de naam “Sil”. Zo word ik wel vaker aangesproken op de Chiro. Ik ben 18 jaar oud en word op 5 november 2022 weer een jaartje ouder. (Bijna dus :o) Ik heb één zus Inte, zij zit bij de aspi’s, en ik heb één broer Jorre, hij zit bij de keti’s. Die zal je zondag dus ook zeker tegenkomen op het Chiro plein.

Dit is mijn tweede jaar als leiding, vorig jaar was ik leiding van de schattige speelclubs. Nu, dit jaar ben ik leiding van de tito’s met twee fantastische medeleidingen. Ik heb er alvast veel zin in, hopelijk jullie ook!!

Dit is mijn eerste jaar op de hogeschool. Ik studeer interieur vormgeving in het mooie Mechelen. In de week zit ik op kot maar in het weekend ben ik te vinden in Kalmthout.

Ik houd me graag bezig met fotografie, tekenen en interieur. Maar natuurlijk hou ik mij het allerliefste bezig op zondag op de Chiro. Ik vind het altijd heel erg leuk om plein spelletjes te doen, maar ik ben zeker ook niet bang om vuil te worden tijdens een actief spel.

Mijn lievelingseten is salade geitenkaas, geen frietjes voor mij want dit vind ik eigenlijk helemaal niet lekker :o Kaaskroketjes en pasta vind ik ook heel erg lekker!

Nog een paar random weetjes over mij: Ik heb schoenmaat 41, ik ga suuuuper graag op vakantie, ik ben een echte koffie fan, ik word heel erg blij van een mooie zonsopgang of ondergang, …

Als jullie meer over mij willen weten mag je dit zeker komen vragen op de Chiro!

Tot zondag!!!!!!