Nina

←Terug naar De Leiding

Heeey iedereeen!!!

Zoals de meesten onder jullie al wel weten, ben ik Nina de Koning, de rechtse op de foto dus! Door mijn vriendjes en vriendinnetjes word ik ook wel eens “Nien” of “kleine” genoemd… Ik ben ontstaan op 31 mei 2005 (voor de snelle rekenaars: ik blaas dit jaar dus 18 kaarsjes uit :0). Ik heb 1 broer: Jari van de tito’s en 1 zus: Maya van de keti’s, die dus ook op zondag allebei te vinden zijn op onze Chiro!

Ik ben dit jaar 2e jaar leiding, en jaahaa voor de 2e keer van de allerliefste speelclubs Ik kijk nu alvast uit naar alle zondagen en natuurlijk nog het meeste naar het kamp… Jullie ook?? Zelf zit ik al sinds het eerste leerjaar in de Chiro en ga ik dit jaar voor de 12e keer mee op kamp: natuurlijk nog altijd even suuuupermega enthousiast

Mijn lievelingshobby is dus duidelijk de Chiro (maar dat is stiekem ook mijn enige hobby). Ik hou het meest van de zonnige zondagen op het plein met een leuk sfeermuziekje op. Heel soms speel ik nog wel volleybal of tennis maar het allerliefst ga ik dansen met de rest van de leiding…

Ik woon al mijn hele leven in het mooie Kalmthout dus daar zal je me zeker wel is tegenkomen! Sinds dit jaar woon ik ook wel een beetje in Leuven, want hier studeer ik Criminologische Wetenschappen aan de KU Leuven. Tussendoor geniet ik van het studentenleventje, maar kom ik natuurlijk elke zondag naar huis!!! Op sommige zaterdagen werk ik bij Slagerij Sven&Patrick (kom gerust is langs, dan zal ik jullie misschien zelfs op een samsonvleesje trakteren ) of kom deze zomer een drankje nuttigen in de Bosbar want daar werk ik ook (in de zomers samen met Hanne, links op de foto)!!!

Okee, jullie weten nu bijna alles over mij, hier nog een paar laatste leuke weetjes: ik eet hééél graag pasta, ik ga supergraag op vakantie, ik haat voeten en ik ben 1m66 groot!!!

Maaar allee dikke vrienden, tot zondaag :))))

PS: als jullie echt nog meer over mij willen weten kom je mij maar zoeken op het plein!!!