Nele

←Terug naar De Leiding

Dag lieve Myinertjes

Ik ben Nele Francken, ook wel eens Snelle, Nel of (S)Neeltje genoemd. Ik ben jarig op 8 februari en momenteel ben ik 18 jaar. Dat wil zeggen dat dit mijn 13e jaar in de chiro is!! En dit is mijn tweede jaar als leiding en dat van de speelclubs. Vorig jaar was ik leiding van de groene sjaaltjes, de rakwi’s.

Ik studeer Rechten Criminologie in Leuven en ben dus in de week daar op mijn kotje! Mijn hobby is natuurlijk de chiro maar een feestje hier en daar sla ik natuurlijk niet af :)). Als jullie iets komen eten of drinken in de Heihoeve, kan het dat je mij tegenkomt want in het weekend en vakanties werk ik soms daar (als ik nog tijd heb :0).

Mijn lievelingseten is worst met wortelpuree en kippenkruiden. Ik vind Pepsi ook super lekker (awoe naar de veel minder lekkere Coca Cola) maar mijn allerlievelingsdrankje is Guaraná, dat is een typisch Braziliaans frisdrankje (te kopen in de Action voor maar 0,79€). Tomaten, confituur en champignons vind ik helemaal niet lekker :(. Verder ben ik super super super bang van regenwormen, bah! Mijn allergrootste droom is om op een regenboog te wandelen!

Uhmmm ik denk dat dit zowat alles is... Als jullie toch nog iets willen weten, dan hoor ik het wel!

Dikke smakkerds van Nele <33 (PS: paars is mijn lievelingskleur, daarom staat mijn naam in het paars!)

Dit ben ik :0. En op de achtergrond staat de enige echte Winnie!

Die is jammer genoeg aan zijn einde gekomen op kamp… RIP Winnie