Nele

←Terug naar De Leiding

Dag lieve Myinertjes

Ik ben Nele Francken, ook wel eens Snelle, Nel of (S)Neeltje genoemd. Ik ben jarig op 8 februari en momenteel ben ik 19 jaar, in 2024 word ik dus al 20 jaar :0. Dat wil ook zeggen dat dit mijn 14e jaar in de chiro is!! En dit is mijn derde jaar als leiding en dat van de grootste pubers van de chiro, de tito’s. Eerder was ik al leiding van speelclubs en rakwi’s.  

Ik studeer leraar lager onderwijs in Antwerpen. Mijn hobby is natuurlijk de chiro. Ik hou ook heel erg veel van een vieze vettige boerenfuif met de chirovriendjes😊!Tussen het school en de chiro door, werk ik in de naschoolse kinderopvang (Kadrieschool en Heuvel) en als jullie iets komen eten of drinken in de Heihoeve, kan het dat je mij tegenkomt want daar werk ik soms ook! 

Mijn lievelingseten is pizza quatro formagi of pizza peperoni of pasta carbonara of loempia’s of een Julienke of…. Ik vind Pepsi ook super lekker (awoe naar de veel minder lekkere Coca Cola) maar mijn allerlievelingsdrankje is Guaraná, dat is een typisch Braziliaans frisdrankje (te kopen in de Action voor maar 0,79€). Nog niet onbelangrijk: IK HOU VAN THEE, maakt niet eens welke smaak! Tomaten, confituur en champignons vind ik helemaal niet lekker :(.

Verder ben ik super super super bang van regenwormen, bah!

Dit vind ik allemaal kei leuk: regenbogen, wandelen in de bergen, Goldband, mijn hond, slapen, McDonalds, …

Uhmmm ik denk dat dit zowat alles is... Als jullie toch nog iets willen weten, dan hoor ik het wel!

Dikke smakkerds van Nele <33 (PS: paars is mijn lievelingskleur, daarom staat mijn naam in het paars!)

PS: Dit ben ik (met de pet) samen met leiding Nina