Lynn

←Terug naar De Leiding

Heyhoiiii allemaal,

Mijn naam is Lynn en ik ben 20 jaar. Dit is mijn derde jaar als leiding, de tijd vliegt nog al voor uit seg… Ik weet nog de tijd dat ik nog een klein speelclubje was die voor de eerste keer naar de Chiro ging :o

Dit jaar ben ik leiding van de leuke, schrale, puberende Tito’s. Wij gaan er zeker en vast een onvergetelijk jaar van maken. :D

Ik zit in mijn 3de en laatste jaar bachelor toegepaste jeugdcriminologie. Dit doe ik aan de Karel de Grote Hogeschool in het mooie Antweirpe. Ook zit ik op kot dicht bij mijn school, dit is heeeeel leuk!

Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten heb ik twee oudere broers, namelijk Joppe en Cobe. Zij hebben ook allebei in de Chiro gezeten.

Hier nog wat fijne weetjes over mijzelf: mijn lievelingskleur is blauw, ik eet heel graag sushi en vooral een sushi- hotdog (Heb je dit al eens geproefd??? Dat is echt meeeega lekker!!! :o), mijn favoriete dier is een giraf, ik drink heel graag thee (vooral Marokko mint), ik luister heeeel graag muziek (en ga dus ook heel graag naar festivalletjes), mijn lievelingssnack bij de frituur is een bicky burger, mijn lievelingsfrisdrank is ice-tea, ik wandel graag, mijn droomland om op vakantie te gaan is Canada en goh ja dit is het zo wat denk ik………..

Doeeehoeeeiiiii xoxo