Laura

←Terug naar De Leiding

Heyhoiii chirovriendeeennn

Ik ben Laura, 19 jaar en ik zit dit jaar in mijn tweede jaar vroedkunde. Dit studeer ik in het moooiieee Antwerpen.

Na zelf 11 jaar lid te zijn geweest, is dit alweer mijn derde jaar als leiding! Na eerst de schattige pinkels te hebben gehad en vorig jaar de heel toffe tito’s is het dit jaar tijd voor de groep met de aller stoerste leden, namelijk de rakwi’s!!!

Ik heb 2 zussen, die zullen jullie waarschijnlijk ook wel bekend in de oren klinken aangezien zij ook in de Chiro zitten/ hebben gezeten. Luna zit bij de tito’s en Maëté is jammer genoeg gestopt met de Chiro ☹.

Om mij nog een beetje beter te leren kennen heb ik nog enkele random weetjes voor jullie!

- Mijn lievelingseten is zonder twijfel poké bowl, maar voor een lekkere pasta (vooral carbonara) ben ik ook altijd wel te vinden.

- De leukste spelletjes op zondag vind ik ruwe spelletjes, zoals friemelbakken, pokémon…

- Ik zou ooit eens heel graag op reis gaan naar Mexico!

- Naast de chiro zet ik ook al eens graag een stapje in de wereld (nu het eindelijk terug mag!), en dit is natuurlijk het leukste met de tofste leidingsploeg!

- Mijn lievelingsdier is een hond, maar ik vind otters ook wel leuk!

- Zaterdag-/ zondagochtend kan je mij ook wel eens terugvinden in de bakker. Ik werk namelijk in atelier Copain in Heide! Soms sta ik daar zelfs samen met mijn super leuke medeleiding, Fien!

- Ik hou echt heel veel van kaas. Op een smosje, lekkere brie, lekker veel kaas op de spaghetti (het liefst heb ik eigenlijk kaas met spaghetti ipv spaghetti met kaas!) en nog veel meer lekkere kazen mmmm!

Zo dat was het dan een beetje. Tot zondag!