Jannes

←Terug naar De Leiding

Hallo iedereen


Hopelijk kennen jullie mij al, maar voor de nieuwelingen onder jullie, mijn naam is Jannes. Of ‘Jansens’ of 'Jan' zoals je sommigen zal horen zeggen. Ik ben 19 jaar oud en ik woon al heel mijn leven in het mooie Kalmthout. Ik heb twee broers, Josse en Len. Len is 15 jaar oud en kan je op zondag ook zien passeren op de chiro. Mijn andere boer, Josse, is 17 jaar oud en die zit helaas niet meer in de chiro. Die houdt zich liever bezig met sporten op zondag. Mijn lievelingshobby is natuurlijk de chiro! Ook hou ik van films kijken en gitaar spelen.

Doorheen de week zullen jullie mij niet in Kalmthout zien rondlopen. Dat komt doordat ik dan ijverig aan het studeren ben in Leuven. Daar volg ik de richting Ingenieurswetenschappen. Als jullie dus eens ergens een brug moeten bouwen, dan geef je me maar een seintje 😉.

Ik zit niet vanaf het begin in de chiro. Eerst heb ik nog een paar jaartjes bij de scouts doorgebracht (Eiiiii, Booeeee, …!!). Toen ik doorhad dat de chiro veel leuker was ben ik als rakwi in de chiro gekomen. Ik zit dus al 10 jaar bij de beste chiro van het land! Dit is mijn 3de jaar als leiding. Vorig jaar was ik leiding van de pinkels, dit jaar kom ik de schattige speelclubs een beetje ambeteren.

Tot zondag!!!