Hanne VD

←Terug naar De Leiding

Lieve kinderen,

Dit jaar mag ik mij met trots voorstellen als speelclubleiding. Ik ben Hanne en ben 20 jaar. Ik heb 1 broer, Robbe. Hij is onder jullie vast en zeker gekend als ‘Bobbie’. Ondertussen is hij al even geen leiding meer, maar jullie zullen hem zeker nog zien passeren!

Dit jaar is een jubileum jaar voor mij. Ik ga namelijk mijn 15dechirojaar in!! Eerst ben ik 11 jaar lid geweest. Van schattige speelclub tot schrale aspi. Ondertussen ben ik al 4 jaar leiding. Ik ben gestart bij de schattige speelclubs, dan waren het de nog schattigere pinkels om daarna leiding te worden van de opper schraalste groep, namelijk de keti’s. Dit jaar ga ik me weer amuseren bij de clubbers!!

Doorheen de week zal je me niet vaak in Kalmthout zien. Ik vertoef dan in het prachtige Antwerpen Zuid. Samen met Lynn en Lissa zit ik hier op kot. Ik studeer hier maatschappelijk werk aan KdG. Ik zit in mijn derde jaar en als alles goed gaat studeer ik dit jaar ook af! Verder ga ik graag eens zwemmen, gezellig eten met vrienden en vind je me ook wel eens terug op café. Natuurlijk is mijn lievelingseten zoals altijd: het lekkere kampeten!! Hmmmm

Ik kijk er enorm hard naar uit om samen met jullie er een fantastisch jaar van te maken!! Maaaarrr spijtig genoeg zal ik in januari al afscheid moeten nemen van jullie tot aan het kamp. Vanaf eind januari woon ik tot en met juni in Zuid-Afrika!! Ik ben dan te vinden in de prachtige stad Port-Elizabeth, waar ik 5 maanden stage zal lopen. Niet getreurd, jullie zien me zeker en vast terug op kamp!!!!

Zo dit was het dan weer. Als je nog vragen hebt, je kan ze altijd stellen op zondag 😊

Dikke knuffels,

Hanne