Hanne K

←Terug naar De Leiding

Hallo allemaal


Ik ben Hanne Konings, 18 jaar. Dit is mijn 13e jaar in de chiro en mijn tweede jaar als leiding. Na een jaartje leiding geven aan de schattige pinkels, ben ik een paar jaartjes hoger gegaan. Samen met Laura ben ik nu dus leiding van de tito’s. Twee leidsters en 23 leden, dat beloofd heel veel plezier!!!!

Ik zit nu in mijn eerste jaar interieurarchitectuur in Antwerpen. Ik zit daar dan ook op kot. Naast chiro zijn er natuurlijk nog andere dingen die ik heel leuk vind, bijvoorbeeld: wandelen, koken, taart eten, aperitieven, op restaurant en café gaan, museums bezoeken, brunchen, reizen,... en dat natuurlijk met mijn vrienden en familie.

Om dat allemaal te betalen heb ik natuurlijk ook een studentenjob. Op zaterdagochtend kunnen jullie mij terugvinden in ‘Bakkerij Prenen’ en af en toe ook wel eens in de Toscana als opdienster.

Ik heb één zus Myrte maar die zit niet in de chiro. Ik heb jammer genoeg geen huisdieren, maar ik zou wel heel graag een kat of hond willen. Ik eet suuuper graag pasta en rijst.

Dat was het zo een beetje denk ik. Als jullie nog meer willen weten vragen jullie het zondag maar op de chiro.

Tot zondag xoxo