Hanne K

←Terug naar De Leiding

Hallooooo beste Chiro-vrienden

Ik ben Hanne, 19 jaar en ik studeer pedagogische wetenschappen in Gent. Aangezien ik de enige van de leiding ben die in Gent studeert, zal je mij vaker tegenkomen in Antwerpen of Leuven waar ik dan mijn allerbeste vrienden (de leiding) ga bezoeken 😊


Dit jaar start ik aan mijn 3e jaar leiding. Ik zit zelf al sinds het eerste leerjaar in de chiro en ik doe het nog altijd héééééééél graag!!! Vorig jaar was ik samen met Laura (nu Rakwileiding) leiding van 22 stoere, giechelende, luidruchtige, luie maar toch ook wel heel enthousiaste tito’s. Wat was dat een leuk jaar seg :D

Dit jaar beloofd zeker even leuk te worden want ik ben (voor de tweede (!) keer) leiding van de allerkleinsten, maar niet de minst stoere, onder ons: de pinkels! Dit samen met de allerleukste medeleiding Charlotte, Michiel en Spitsie (binnen de pinkels ook wel gekend als Tipsie of Dipsie).

Chiro is natuuuurlijk hetgene wat ik het liefste doe, vooral op kamp gaan met jullie allemaal!

Maar daarnaast zijn er ook veel andere dingen die ik leuk vind, bijvoorbeeld: koken, aperitieven, reizen, op restaurant gaan, museums bezoeken, … en natuurlijk niet te vergeten lekker dansen met mijn chirovrienden op een feestje.

Op zaterdagvoormiddag kunnen jullie mij terugvinden in ‘Bakkerij Prenen’ waar ik jullie een heerlijk brood, pistoletje of taartje kan geven (lees: verkopen 😉)!

Ik heb één zus Myrte, maar die zit niet in de chiro. Ik heb jammer genoeg geen huisdieren, maar ik hou wel heel veel van dieren. Mijn lievelingseten is zonder twijfel pastaaaaa en natuurlijk al het lekker eten op chirokamp hmmmmmmmm.

Zo, nu kennen jullie mij al een beetje beter! Tot zondag allemaal xoxoxoxoxoxo