Cato

←Terug naar De Leiding

Hoipiepeloi allemaal!!

Ik ben Cato maar jullie mogen me altijd catje, cota of clota noemen. Dit is ondertussen al mijn 6de jaar als leiding bij de chiro :o das lang he??!!. Ik ben dit jaar leiding van de pinkels, de leukste tofste schattigste groep van heel de chiro! Wie goed kan tellen weet dus dat ik al leiding was, toen zij nog maar net geboren waren! Ik ben zelf eerst 11 jaar lid geweest. Dat betekent dus dat ik dit jaar mijn 17de jaar bij Chiro Myin is! Ik ben nu 23 jaar en ben ik dus ook de oudste van heel de chiro :O! Ja dat is heel oud, maar de pinkeltjes dachten dat ik nog ouder was, namelijk 42?! Op 26 september word ik weer een jaartje ouder. Ik studeer momenteel tandheelkunde aan de kuleuven en zit in 1e master, na dit jaar dus nog 1 jaar te gaan. Dus als jullie over 2j op zoek zijn naar een leuke tandarts (die super leuke cadeautjes geeft), mogen jullie allemaal komen! Voor tandheelkunde heb ik ook nog 2j mondzorg gestudeerd. Ik heb thuis nog een klein broertje, Michiel, die was ook altijd leiding maar is vorig jaar gestopt met de chiro :(. Soms komen jullie hem nog wel tegen op de chiro als hij iemand komt vervangen en hij gaat ook zeker een heel kamp mee als kok!

Omdat jullie mij hopelijk al een beetje kennen, ga ik een paar random weetjes over mezelf vertellen, die jullie misschien nog niet wisten!

Ik ben een hele grote dierenvriend en hou van ALLE dieren, maar vooral van capibara’s! Dat zijn de diertjes hieronder op de foto en van worsthonden (meer specifiek de ruwharige. Ik werk in de decathlon (die bij de cinema) dus als je nog eens sportkleren komt kopen, kom zeker dag zeggen op de watersportafdeling! Huh? Waarom de watersportafdeling? Ja, dat komt omdat ik op zaterdag zwemles geef en zelf heel lang gezwommen heb! Tot slot kook ik ook heel graag (ik maak video’s op tiktok: catoskitchen dus neem zeker eens een kijkje voor foodinspo) en eet ik het liefst macaroni met ham, kaas en broccoli.


Als jullie nog vragen hebben, dan mogen jullie die altijd op een zondag eens komen stellen!

Toedeloe