Cato

←Terug naar De Leiding

Hey iedereeeeen!

Ik ben Cato en dit is ondertussen al mijn 4de jaar als leiding bij de chiro. Ik ben dit jaar leiding van de aspi’s (dit zijn de oudste leden van onze chiro). Ik ben zelf eerst 11 jaar lid geweest. Dat betekent dus dat ik dit jaar 15 kaarsjes bij Chiro Myin mag uitblazen! Ik ben nu 21 jaar en ben ik dus ook de oudste van heel de chiro :O! Op 26 september word ik weer een jaartje ouder. Ik studeer momenteel tandheelkunde aan de kuleuven en zit in m’n tweede jaar. (Daarvoor heb ik nog 2j mondzorg gedaan) Ik heb thuis nog een broer, Michiel, die samen met mij aspileiding is.

Omdat jullie mij hopelijk al een beetje kennen, ga ik een paar random weetjes over mezelf vertellen, die jullie nog niet wisten!

Ik ben een hele grote dierenvriend en hou van alle dieren, maar vooral van capibara’s! Dat zijn de diertjes hieronder op de foto! Ik ben vegetariër. Ik werk in de decathlon (die bij de cinema) dus als je nog eens sportkleren komt kopen, kom zeker dag zeggen op de watersportafdeling! Huh? Waarom de watersportafdeling? Ja, dat komt omdat ik op zaterdag zwemles geef en zelf heel lang gezwommen heb! Tot slot kook ik ook heel graag en eet ik het liefst macaroni met kaas en broccoli of purree.