Cato

←Terug naar De Leiding

Hey iedereeeeen!

Ik ben Cato en dit is ondertussen al mijn 5de jaar als leiding bij de chiro. Ik ben dit jaar leiding van de tito’s (Een bende schrale pubers). Ik ben zelf eerst 11 jaar lid geweest. Dat betekent dus dat ik dit jaar mijn 16de jaar bij Chiro Myin is! Ik ben nu 22 jaar en ben ik dus ook de oudste van heel de chiro :O! (Ja dat is heel oud, ik weet het) Op 26 september word ik weer een jaartje ouder. Ik studeer momenteel tandheelkunde aan de kuleuven en zit in m’n derde jaar. (Daarvoor heb ik nog 2j mondzorg gedaan) Ik heb thuis nog een klein broertje, Michiel, die is ook leiding, dit jaar van de pinkels.

Omdat jullie mij hopelijk al een beetje kennen, ga ik een paar random weetjes over mezelf vertellen, die jullie nog niet wisten!

Ik ben een hele grote dierenvriend en hou van alle dieren, maar vooral van capibara’s! Dat zijn de diertjes hieronder op de foto en van worsthonden (meer specifiek de ruwharige)! Ik ben vegetariër. Ik werk in de decathlon (die bij de cinema) dus als je nog eens sportkleren komt kopen, kom zeker dag zeggen op de watersportafdeling! Huh? Waarom de watersportafdeling? Ja, dat komt omdat ik op zaterdag zwemles geef en zelf heel lang gezwommen heb! Tot slot kook ik ook heel graag en eet ik het liefst macaroni met kaas en broccoli of purree.