Alicia

←Terug naar De Leiding

Howdy makkers

Ik ben Alicia Van Ballaert, maar word ook wel ALI genoemd. Ik ben geboren op 24 maart 2004 (hoe jong ik ben, kan je zelf wel uitrekenen 😉). Ik ben thuis de middelste van 3 kinders. Ik heb namelijk 1 jongere broeder, Mika, en 1 oudere zuster, Elena. De meesten onder jullie zullen Mika wel kennen, want die zit ook in de Chiro.

Sinds dit jaar ben ik in de week niet echt meer te vinden in Kalmthout, maar wel in Leuven. Hier studeer ik Lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de KU Leuven (#sportkotter). Maar geen stress, want in het weekend ben ik weer ik K-city om plezier te maken @Myin!

Dit is mijn 8e jaar in de Chiro en dus ook mijn 2e als leiding. Na vorig jaar een heel jaar met de toch wel schrale Tito’s vertoeft te hebben, sta ik dit jaar samen met Spitsie en Robbe elke zondag paraat voor de Rakwi-poeperds. Naast de Chiro, doe ik ook Karate. Dit doe ik al 13 jaar, maar sinds enkele jaren ook op hoog niveau. Zo heb ik in juni 2022 meegedaan aan het Wereldkampioenschap en hier werd ik 2e. Hehe, ik ben dus vicewereldkampioen. 😋

Verder kan ik wel genieten van goed eten. Mijn papa zijn spaghetti en stoofvlees zijn 2 van mijn favoriete gerechtjes. Het is altijd lekker smullen bij mij thuis, maar naar een restaurantje gaan doe ik ook wel eens graag. Soms ben ik ook te porren voor een fuifje (rarara, uit welk liedje heb ik mijn inspiratie gehaald?). Tegen samen met de rest van de leiding stampen op planche in een tent, zeg ik zeker ook geen nee.

Ik heb nog enkele zeer nuttige weetjes voor jullie (ééntje voor elk jaar ik in de chiro zit):

· Ik ben 1m76 groot;

· Ik heb schoenmaat 42(,5)

· Ik heb een hond, Casper;

· Ik HAAT tomaten!

· Mijn lievelingsdier is een nijlpaard;

· Ik heb een kleine obsessie met (muziek-)boxen;

· Ik ben een fervent snowboarden;

· Het liefst van al speel ik zondag ruige pleinspelletjes.

Dit was het dan! Als je nog vragen hebt mag je ze me altijd komen stellen.

Tot zondag!!!

Alicia xoxo

Hier nog een fotootje met badgirl Minoes en de Pret Fret ❤️‍🔥 🐰 🐀 🦦