****BELANGRIJK!****

Dag allemaal


Naar aanleiding van enkele positieve COVID-19 testen binnen de leidingsploeg hebben wij met spijt in het hart besloten om onze hamburgeravonden te annuleren. Ook al testte de meerderheid van de leiding al negatief, leek het ons toch de juiste beslissing om ons evenement te annuleren.


Iedereen die zich ingeschreven had voor een van onze twee hamburgeravonden, krijgt uiteraard zijn/haar geld teruggestort. Dit gaat natuurlijk wel enkele dagen duren maar komt in orde. De ontbijtmanden verplaatsen we een week, naar zondag 10 oktober, zodat we toch nog iets kunnen organiseren voor jullie. De mensen die al een ontbijtmand besteld hadden, kunnen deze dus volgende week komen afhalen/laten leveren. Wilt u er graag nog een of meerdere (bij)bestellen, dan is dit ook geen probleem! De inschrijvingen worden vanaf nu weer opengezet (https://forms.gle/Uz5KAYFW3oFD29rKA) en sluiten woensdag 6 oktober. Wilt u graag uw reeds geplaatste bestelling annuleren, dan kan je ons een mailtje sturen op chiromyinkalmth@gmail.com en wordt ook hiervan het geld teruggestort. Als u een reeds geplaatste bestelling wilt wijzigen (verkleinen), dan kan u ons een mailtje sturen om de vorige bestelling te annuleren en dan kan u via het formulier gewoon een nieuwe bestelling doorgeven.


Hou zeker vrijdag 5 november al vrij in je agenda, want dan zal er een spetterend feest plaatsvinden in hét topcafé van Kalmthout, De Zoeten Inval! We halen dit feestje dus zeker nog in en hopen dat jullie allemaal weer van de partij zijn.


Onze excuses voor het ongemak en hopelijk tot 5 november in de zoete!


Groetjes

De leiding

************************


---> Zondag 10 oktober:

Wij voorzien lekkere ontbijtmanden voor jullie! Je kan deze afhalen aan de chirolokalen (tussen 8u30 en 11u) of thuis laten leveren.

Inschrijven via: https://forms.gle/Uz5KAYFW3oFD29rKA