Maëté

←Terug naar De Leiding

Halloooo, goedendag iedereen!

Mijn naam is Maëté of meestal word ik Knol genoemd! Ik ben 19 jaar en word weer een jaartje ouder op 21 februari! Ik heb 2 zussen, Laura die nu ook bij de leiding zit en Luna die bij de rakwi’s zit. Ik studeer verpleegkunde aan de AP Hogeschool in Antwerpen.

Mijn allerleukste hobby is natuurlijk de chiro!! Zelf zit ik al vanaf speelclub in de chiro, als jullie goed kunnen tellen ben ik dus bezig aan mijn 14e jaar in de chiro! Dit is dan ook mijn derde jaar als leiding, na de schattige Rakwi’s en Pinkels te hebben gehad, ben ik nu leiding van de stoere Keti’s en dit samen met 2 schralio’s namelijk Bobbie en Cedje. Naast de chiro werk ik in het weekend in de Bosrust in Essen.

Mijn lievelingseten is nog altijd zonder twijfel Spaghetti!!!😊(met véééél kaas).De spelletjes die ik het liefst speel zijn pleinspelen zoals kruis en vlag en nog veel meer!

Verder amuseer ik mij in het weekend ook nog door naar de typische boerenballen of andere evenementen te gaan met de leidingsploeg, mijn allerbeste vriendjes!!!

Zo nu weten jullie al wel wat meer over mij.

Tot zondag allerliefste kindjes!!!