Lissa

←Terug naar De Leiding

Dag allemaal

Zoals iedereen ondertussen hopelijk wel weet, is mijn naam Lissa Pauwels (Als je niet weet hoe ik eruit zie, ik sta links op de foto). Door de vrienden word ik ook wel eens Lizzy genoemd. Ik ben nu terwijl ik dit schrijf nog 19 jaar maar op 24 maart spring ik op tram 2. Ik heb één zus, Emilie. Zij is 22 jaar maar zit jammer genoeg niet in de chiro (saaaaai!!). Mijn lievelingshobby is zonder twijfel chiro, duhuh! Verder ben ik altijd te vinden voor een goei feestje, een gezellig terraske, maar ook voor een goei boek. Ik hou van zonnebaden en van de zee.

Door de week kan je mij vinden te Antwerpen, waar ik van het kotleven geniet samen met mijn zus. Hier zal ik dit jaar aan mijn tweede jaar aan de unief beginnen. Ik studeer Taal-en Letterkunde, dus ik hou van taal en IK HAAT DT FOUTEN. Als je bij mij punten wil scoren, maak dan zeker geen dt fouten.

Uiteraard ben ik ook een sportieve meid. Ik volleybal al sinds mijn 9de en was vorig jaar gestopt maar ben dit jaar terug begonnen omdat ik het niet kon missen.

Ik zit al vanaf het eerste jaar speelclub in de chiro en ben nu bezig aan mijn 3de jaar als leiding. (als je goed gerekend hebt, zijn dat al 14 jaren in deze fantastische chiro!) Ik ga elk jaar hoger op de ladder, van speelclubs naar rakwi's naar dit jaar de schrale tito's!

Ten slotte kan je mij altijd blij maken met alle soorten pasta (maar echt alle soorten). Ook eet ik super graag pizza. En frietjes. En het eten op kamp. En ribbetjes. En kaaskroketten. En chickennuggets. Moeilijk te kiezen wat ik nu echt het lekkerst vind hihi!

Tot zondag!!!!