Lissa

←Terug naar De Leiding

Goedemorgen/middag/avond beste wablieflezers!

Zoals iedereen ondertussen hopelijk wel weet, is mijn naam Lissa Pauwels. Door de vrienden word ik ook wel eens Lizzy genoemd. Ik ben nu terwijl ik dit schrijf nog 20 jaar maar op 24 maart mag ik maar liefst 21 kaarsjes uitblazen. Ik heb één zus, Emilie. Zij is 23 jaar maar zit jammer genoeg niet in de chiro (saaaaai!!). Uiteraard is mijn lievelingshobby de CHIRO! Ik zit dan ook al vanaf 1ste jaar speelclub in deze topchiro. Nu ben ik bezig aan mijn 4de jaar leiding, waarin ik 2x speelclubs, rakwi’s en tito’s heb gehad.

In het weekend kan je mij dus altijd vinden in Kalmthout, waar ik met mijn allerbeste makkers graag een pintje drink op het terras van de Zoete of eens ga wandelen in de Hei nu met al dieje Corona. Maar dit semester zit ik voor mijn studies in Londen, maar dat hadden jullie waarschijnlijk al wel gemerkt aangezien ik er op zondag niet ben Ik studeer Taal-en Letterkunde aan de Universiteit van Antwerpen en zit nu in mijn 3de bachelor.

Ten slotte ben ik een grote eetfanaat. Mij kan je altijd blij maken met eten. Het liefst eet ik een goeie pasta of pizza, maar ik ben ook altijd te vinden voor een goei ribbeke, kaaskroketten, wok, hamburgers… En ah ja, ik ben echt chips verslaafd.

Nog een paar laatste weetjes: ik hou van de zon, ik lees graag goede boeken, ik volleybal, mijn papa is dj, ik ben soms bang van honden (niet van kleine puppy’s), ik ga graag lopen en ik kan niet goed koken.

Zo, dat was het weer! Hopelijk kennen jullie me nu wat beter. Ik zie jullie hopelijk allemaal terug in juni en dan vliegen we er weer helemaal in!!!!!!

Greets from London

XXX LIZZY