Charlotte H

←Terug naar De Leiding

Heyhey liefste chirovrienden,

Ik ben Charlotte Hensen (1 van de 3 Charlotte’s) maar word ook wel eens aangesproken met Charel of Frank. Op 8 december word ik weeral een jaartje ouder en zal dan als 19 jarige door het leven gaan. Zoals de meeste onder jullie al weten zijn er 2 Hensens in onze chiro. Samen met mijn zus Sofie (1 van de 2 Sofie’s), die rakwileiding is, vertegenwoordigen wij hier onze familie. Wat de meeste onder jullie misschien niet weten is dat wij ook nog een andere zus hebben die Dorien heet.

14 jaar geleden heb ik de beste beslissing van mijn leven gemaakt en als kleine speelclub naar de chiro gestapt. Na 3 jaar speelclub, 3 jaar rakwi, 2 jaar tito, 2 jaar keti en 1 jaar aspi ben ik leiding geworden. Dit jaar begin ik aan mijn 3de jaar als leiding en dit keer van de allertofste, schattigste, stoerste en liefste speelclubjes.

Tijdens de week verblijf ik in het mooie Leuven. Hier studeer ik TEW, wat eigenlijk Toegepaste Economische Wetenschappen betekent.

Mijn lievelingseten? Dat is zonder twijfel PASTAAAAA!!!! Aaahja, want wat is er nu beter dan een goei bordje pasta pesto, spaghetti bolognese, lasagne, macaroni, pasta carbonara….? Het eten van op kamp staat ook wel vanboven aan mijn lijstje, maar dat komt misschien omdat er dan ranzig geschransd mag worden in een refter vol stinkende kindertjes en omdat wij de beste kokken ter wereld mee op kamp hebben!!

Ziezo dit was het dan, ik zie jullie allemaal zondag in jullie allermooiste outfit uiteraard!