Charlotte H

←Terug naar De Leiding

Hey lieve kindjes van Chiro Myin


Ik ben Charlotte maar op de chiro durven ze mij ook wel eens Frank te noemen. Ik ben 20 jaar maar op 8 december mag ik alweer 21 kaarsjes uitblazen. Ik heb 2 zussen maar die zitten niet (meer) in de chiro. Dit is mijn 16de jaar in de chiro, waarvan mijn 5de jaar als leiding. Na een jaar speelclubleiding, daarna titoleiding, dan terug een jaar speelclubleiding en vorig jaar ketileiding waag ik me dit jaar aan de allerkleinste onder ons.


Tijdens de week vertoef ik in het mooie Leuven waar ik Toegepaste Economische Wetenschappen studeer. Tijdens het weekend kom ik maar al te graag naar huis om mijn mama&papa nog eens te zien of om met de andere leiding iets leuk te doen, en natuurlijk ook om chiro te geven.


Mijn lievelingsspelletje op de chiro zijn gewone pleinspelen, maar op kamp is 24 uren mijn absolute favoriet. Als er 1 ding is waarvoor je mij dag en nacht mag wakker maken dan is het wel een goei bordje pasta, of om op chirokamp te vertrekken natuurlijk 😉 Voor de rest zijn hier nog enkele random weetjes over mezelf:

· Ik bestel altijd een curryworst speciaal bij de frituur

· Mijn lievelingseten op kamp zijn de Titanics

· Ik houuuuuuuuuuuu van koetjes

· Badsloefen zijn mijn lievelingsschoenen

· Dit jaar vier ik mijn 15de kampverjaardag


Tot zondag allemaal!!